Aanbod

Avondcursus " Emotioneel Lichaamswerk®" te Kessel-Lo (Leuven)

Met een vaste groep mensen ga je ervaren wat emotioneel lichaamswerk met je doet. Je verkent je lichaam en de gevoelens die daarin leven: je blijheid, je kracht, je speelsheid, je verdriet, je kwaadheid, je angst,... Hoe geef jij deze gevoelens een plek en ruimte ? En wat betekent dat voor jouw dagelijkse leven? In deze cursus staan jouw eigen ervaringen centraal. Door ze met anderen te delen ontstaat inzicht en herkenning.

In deze reeks is iedereen welkom, met of zonder ervaring in emotioneel lichaamswerk. Iedere reeks is anders en wordt steeds afgestemd op de vragen en behoeften van de groep.

Meerdere keren per jaar start er een nieuwe reeks: in januari, februari, april, september, november.

Volgende reeksen starten in september en november 2024.

Kennismakingsavond

Voorafgaande aan de avondreeks wordt er een kennismakingsavond georganiseerd. Je kan dan vrijblijvend komen proeven van emotioneel lichaamswerk en kennismaken met de begeleiding. Als je twijfelt of emotioneel lichaamswerk iets voor jou is, kom dan zeker langs. Je bent welkom met al je vragen.

Volgende kennismakingsavond is gepland in september 2024.

Stevig op je benen staan

vijf avonden rond zelfvertrouwen, gevoel, gronding en grenzen

Via je lichaam ontdek je hoe je letterlijk steviger kan gaan staan, meer gegrond en oefen je van daaruit ook met het aangeven van je grenzen. Dit versterkt je zelfvertrouwen en weerbaarheid.

In deze reeks combineren we emotioneel lichaamswerk met 'rots en water'.

Ervaring met lichaamwerk is niet nodig .