Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/8/a/5/desprankeling.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wie ben ik ?

Mijn naam is Dymfna De Leeuw (°1971). Al meer dan vijftien jaar begeleid ik mensen bij hun zoektocht naar een bewuster leven. Sinds 2001 heb ik een eigen praktijk in Emotioneel Lichaamswerk®. Daarnaast werkte  ik gedurende vele  jaren  als gezinsbegeleidster  in de bijzondere jeugdzorg. Momenteel werk ik deeltijds  als praktijklector in de opleiding sociaal werk aan de UC-LL te Leuven.

Ik ben  docente  en oprichter /bestuurslid bij vzw NEL(Netwerk Emotioneel Lichaamswerk Vlaanderen). Het samenwerken met collega's aan de opleiding emotioneel lichaamswerk  inspireert en verrijkt me.

Mijn twee jonge kinderen geven me elke dag lessen om los te laten, geduldig te zijn en te leven in het hier en nu. 

Ik heb de  wens om mensen weer terug  in contact te brengen met  hun oorspronkelijke energiekracht en levenslust, zoals we die als kind allemaal in ons hebben. Mijn uiteindelijke doel is om mensen terug te laten sprankelen. Moeilijke thema’s ga ik daarbij niet uit de weg, maar het mag ook zeker licht en plezierig zijn. In mijn groepen wil ik een veilige bedding bieden zodat iedereen op zijn eigen manier en zijn tempo mag groeien.

Achtergrond

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werkster en als criminologe. Daarna heb ik een vierjarige opleiding gevolgd tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk ®op Centrum Venwoude in Nederland. Ik volgde tevens de opleiding  Energetic Integration (lichaamsgerichte psychotherapie) bij Bodymind Opleidingen(NL). Sinds maart 2016 ben ik  'Rots en Water' trainer. Omdat ik het belangrijk vind om zelf te blijven groeien en mijzelf  te blijven ontwikkelen, volgde ik de afgelopen 20 jaar heel wat workshops, cursussen en bijscholingen  (oa in ademwerk, stemwerk, massage, gestalt, creativiteit, dans, contextueel werken,...). Van  2004 tot 2014 was  ik  aangesloten bij een supervisiegroep olv Henne Arnolt Verschueren(Bodymind Opleidingen).