ervaringen van deelnemers

Enkele deelnemers vertellen...

Steeds weer een drempeltje over, maar zo bevrijdend !

Fijn om op een veilige plek te kunnen experimenteren...

Dans, speel, zing, roep, schud, strek, adem, leef, verbind, deel, lach, durf, huil, zucht, raak aan, spring, laat je raken, luister, spreek, rei k uit, ontvang, geef, lééf, zie graag

Energie, geluid, puur, kracht, boosheid, bang, blij, alles mag er zijn met zachtheid voor jezelf.

(dec 18)

Lichaamswerk doet me goed, jezelf mogen zijn, met alles wat er is, het is OK met alles wat leeft. Een deugddoende cursus.

Fijne avonden met lichaamsbeweging, muziek en echt contact. Goede begeleiding en toffe mede-cursisten.

(dec 17)

Doorheen de weken die voorbij hollen, de dingen die ik nog zou moeten doen, zaken die ik vergeten ben, elke dag waarin ik zoveel haast heb, het leven dat in sneltempo verder raast, spurt ik op donderdagavond naar de sessies ELW. Ze bieden mij tijd om stil te staan. Een moment van rust. Een adempauze. Ze geven mij de toelating om even niet bezig te zijn met wat nog zou moeten, morgen, later.
De eerste keer was ik sceptisch, terughoudend, voorzichtig. Nu blijf ik gaan omdat ik het mezelf gun aandacht te geven aan mij.
A, vrouw van 30j

De simpele dingen doen me deugd, bv het dansen en intenser ademen. Ook al zijn er soms dingen die ik liever niet zou voelen tijdens de sessie, toch het voelt vooral heel goed dat je gewoon jezelf kan zijn met alles wat er is.
L, vrouw van 27j

Een unieke manier om je diepste gevoelens te leren kennen en om terug in het reine te komen met jezelf, je kan je grenzen verleggen en door de goede begeleiding word je telkens opgevangen. Het is de moeite waard!
L, vrouw van 43j

Emotioneel lichaamswerk heeft me letterlijk en figuurlijk in beweging gezet en daar ben ik dankbaar voor, al is wat ik daarbij tegenkom niet alleen zonneschijn. Het voelt als een grote bevrijding; alsof mijn lichaam uit een soort harnas brak. Emotioneel lichaamswerk heeft me blijkbaar naar een kruispunt geleid maar de keuze welke weg de mijne is, dat zal ik zelf moeten beslissen. Het enige wat duidelijk is, is dat terugkeren geen optie is.
H, vrouw

De cursus was voor mij vooral een ont-moeten, een opnieuw kunnen kijken naar mijn gevoelens zonder oordelen, mogen voelen zonder oordeel, mogen herontdekken van jezelf. Mijn lichaam was eens te meer mijn leermeester!
Innerlijke vrijheid is iets dat je zelf creeërt, dat heb ik mogen ontdekken in deze cursus.
H, vrouw